Om mig

Janne Rønsholdt Jepsen

Jeg er uddannet Psykoterapeut og Traumeterapeut fra Bodynamic.
Tidligere har jeg arbejdet 10 år som fysioterapeut i social psykiatrien og har en bred erfaring herfra.
Før det arbejdede jeg 12 år som privat praktiserende klinisk fysioterapeut.
 

Kort sagt, så har jeg en del professionel erfaring i at møde mennesker i små og store livsudfordringer.

Jeg modtager sideløbende supervision, for at sikre kvaliteten i mit psykoterapeutiske arbejde.

Terapeutisk er jeg forankret i at vi som mennesker helst vil være sunde og raske. At vi naturligt forholder os ”salutogenetisk” (A. Antonovsky) og forsøger at undgå ”patogenese” (sygdom).

Dog sker det at vi nogle gange lander ufrivilligt et sted på livets vej, hvor vi har brug for hjælp til at komme videre, sådan at vi kan finde det sunde og raske i os selv igen.

Om problemet er fysisk eller psykisk, så er det nogle gange betryggende med en hånd i ryggen, eller bare en til at ”holde i hånden” for en stund.

Det kan være at du oplever tankemylder, føler dig angst, oplever depressive tanker, er udfordret i en livskrise, føler dig stresset af forskellige årsager, har søvnproblemer, selvværdsproblemer, kærligheds- og samlivsudfordringer eller andre problematikker.

Uanset hvilket område du er udfordret på, så vil jeg støtte dig til at finde hen mod en balance i livet.

Forskel på Psykoterapeuter, psykologer og psykiatere – psykoterapeutforeningen.dk.

Udsagn fra klienter

Hej Janne. Jeg vil gerne takke for utrolig god snak om jordforbindelse, religion, følelser og sanser i dag. Mange af de ting bruger jeg hver dag og har behov for at blive mere funderet i dem – glæder mig til vi ses næste gang.
Kh A.
Hej Janne. Jeg lovede lige at sætte nogle ord på oplevelsen i dag omkring kropsdynamisk terapi. Det har virkelig været en kæmpe inspiration omkring mine ressourcer og til at finde fodfæste i mit liv. Specielt at komme i kontakt med mit center, samt bruge naturen til at indfange indtryk og sanser. Det gør at jeg nu kan mærke fodfæste i mit liv. Desuden er du god til nærmest at få mig i en meditativ tilstand som får sanserne total blomstret ud. Jeg glæder mig meget til næste gang.
Ses vh B.
Hej Janne. Den tilbagevendende eksem, som jeg har haft gennem mange år, har jeg lige opdaget at jeg ikke har haft i meget lang tid. Utroligt som terapi virker på mange planer! Tak for at jeg fik arbejdet med de følelser og oplevelser!
Kh A.
Hej Janne. Tusind tak for en meget givende tirsdag og ting som vi begge fik en masse ud af. Det er virkelig rart at du stopper mig og beder min mand om at komme på banen også ...vi er på vej 🙂
Vh D.

Ring i dag